Gulvafslibning ABC

Gulvafslibning - få 3 gratis tilbud
Gulvafslibning - få 3 gratis tilbud

Forberedelser før gulvafslibning

Første ting du skal gøre inden gulvafslibning er at fjerne møbler, eller belægninger, i rummet og rengøre gulvets overflade. Eventuelle snavs eller snavs, der forlades der, kan unødigt komplicere processen, især hvis der er huller, der skal fyldes senere. Eventuelle skruer, negle eller hæfteklammer skal slås ned, før gulvafslibningen begynder, for at sikre udstyrets sikkerhed, såvel som din egen. Nogle gulvfirmaer kan også tilbyde at flytte møblerne til dig, men som du kan forestille dig, er det ikke gjort gratis.

Få 3 tilbud på en billig tilstandsrapport

Reparationer af gulvbrædder

Det næste logiske trin vil være at kontrollere gulvbræddernes tilstand og afgøre, om nogen af ​​dem er i kritisk form, der behøver reparation eller udskiftning. Det er sjældent at finde brædder, der er helt uden fejl. Selv dem, der virker dårligt brudte, kan normalt sikres, og revnerne på dem kan fyldes. Selvfølgelig er noget, der har været rottende i nogen tid, eller angrebet af orme, for langt væk for at blive frelst.

Særligt udfordrende er gulve lagt med bitumen. Bitumen (også kendt som asfalt) blev anvendt som gulvlim i den victorianske alder. I dag er naturligvis den æra gået, og denne situation er kun udsat for etager på over et halvt århundrede. Bitumen er ikke kompatibel med moderne klæbemidler og skal fjernes fuldstændigt, hvis du vil have en stabil overflade til at gå på. Afgivelsesprocessen kan være ganske kedelig og kedelig, da stoffet er ekstremt svært at fjerne.

Gulvafslibning

Når gulvet er grundigt rengjort, vil eventuelle skarpe genstande, såsom søm, blive stanset eller fjernet fra pladerne. Brædderne selv, hvis de viser sig at være i god stand, vil gennemgå slibningen. Dette er imidlertid ikke så simpelt som at plukke maskinen og langsomt trække den over gulvet. Slibeprocessen kan groft opdeles i tre faser – ru, medium og fint. Den grove gulvafslibning har til formål at fjerne den gamle finish og planlægge bordene som forberedelse til det næste trin. Medium gulvafslibning glider langsomt ud over overfladen og eliminerer de fleste ufuldkommenheder fra det foregående trin. Endelig gør den fine slibning gulvet helt jævnt og forbereder den til påføring af en plet eller en finish.

Udstyret til gulvafslibningen

Industrien skelner og tilbyder flere typer slibemaskiner, men hovedparten af ​​arbejdet udføres enten med en tromle eller en båndslibemaskine. De fleste gulvvirksomheder, som vores, bruger bælter. Sammenlignet med trommesanderen tilbyder denne meget mere kontrol, og slutresultatet bliver meget bedre.

Den eneste grund til, at nogen ville bruge en trommesanderskive, ville være fordi det er billigere at købe eller ansætte, men kvaliteten af ​​arbejdet vil lide på grund af det. De mest populære mærker, når det kommer til udstyret, er Bona og Lagler, og vi foretrækker personligt at bruge Bona’s produkter. Til buffing bruger vi også Bona maskiner, nemlig FlexiSand og Edge, til de svært tilgængelige steder.

Få 3 tilbud på en billig tilstandsrapport