Få gratis tilbud på flytning fra flyttefirma nær dig

flyttetilbud og flyttemand
flyttetilbud og flyttemand

Få 3 gratis tilbud på en flytning

Modtag gratis 3 konkrete flyttefirma tilbud i Frederiksværk. Overlad det trygt til os, at finde den bedste og billigste flyttemand til en flytning i netop din by. På hjemmesiden www.flytte-tilbud.dk tilbydes at finde en erfaren flyttemand i fx Hillerød. Det foregår sådan, at du opdaterer online skemaet med, hvad du ønsker hjælp til. I løbet af 48 timer afgiver 3 flyttefirmaer tilbud på den opgave, som du ønsker hjælp til.

Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til opgaven. Du er ikke tvunget til at antage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er tilfreds med dem. Desuden er denne service helt gratis at anvende. Indtast din flytteopgave i skemaet og få 3 godkendte gratis flyttetilbud.

Det kan være besværligt at finde en dygtig flyttemand. Benyt derfor denne gratis online tjeneste. Indsend dine ønsker til flytning nu og få tre supergode tilbud indenfor 48 timer. På denne måde kan du spare op til 25% på flytteregningen.

Store og små flyttefirmaer

Flyttefirmaerne er i princippet flyttefirmabranchens arkitekter, som for transportkøberne formidler de mest hensigtsmæssige transportløsninger, samt sørger for de nødvendige tilladelser, transportdokumenter og toldbehandling m.v.

Flyttemandens vigtigste råvare kan siges at være den transportkapacitet han disponerer. Af væsentlig betydning for flytteerhvervets struktur har været muligheden for at organisere samlede transporter, hvor man køber større transportkapacitet hos operatørerne til gode priser.

Herefter samles flyttegods fra en række transportkøbere, som hver især må betale højere pris pr. vægtenhed. De største flyttefirmaer findes inden for denne gruppe, og hovedparten af disse  store virksomheder har udenlandske interesser bag sig.

Flyttefirmaer i City er alsidige

Et kvalitetsbevidst flyttefirma i City kan blandt andet tilbyde følgende:

  • Flytning af indbo
  • Erhvervsflytninger
  • Monteringsopgaver
  • Udlån af flyttekasser
  • Midlertidig opbevaring

Priseftersyn i flyttebranchen

Sidste år foranstaltede Forbrugerstyrelsen et pris eftersyn i flyttebranchen. Flytteopgaven bestod i flytning af en 78 kvm lejlighed med ejendele og 42 flyttekasser. Flytningen var på 17 kilometer og flytte forretningerne skulle være i besiddelse af en passsende flytteansvarsforsikring. 45 flyttemænd blev forespurgt og forbrugerstyrelsen modtog 22 tilbud tilbage. Priserne svingede fra 2.600,- kr til 7.100,- kr for præcis det samme flyttearbejde.

Det kan følgelig blive en temmelig dyr fornøjelse at flytte, hvis man ikke undersøger markedet først – eller endnu bedre får 3 flyttetilbud. Man skal også være opmærksom på, at tilbud på en flytning ikke bare handler om prisen men også om man har tilpas meget tillid til flyttefirmaet. Det er også vigtigt at vide, om du kan få flyttet på et bestemt tidspunkt, om flytteforsikringen er gyldig mm. Den store forskel i flyttepriserne er også et udtryk for, at der er stor forskel på flytteforretningerne. Nogle flyttefirmaer i Farum håndteret udelukkende flyttejobs og firmaflytninger mens andre firmaerer med lastbiler og ansatte gearet til mindre flytninger. De vil oftest også være de billigste. I forhold til forsikringen skal man vide, at den ikke sikrer, såfremt skaden er opstået fordi tingene ikke er pakket rigtigt. Porcelæn skal for eksempel være emballeret ekstra grundigt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*