Få 3 billige tilbud på en flyttemand

Flyttetilbud på flyttemand
Flyttetilbud på flyttemand

Spar penge på en flyttemand

Modtag gratis 2-3 favorable tilbud på en billig og velegnet flyttemand i Ringkøbing. Når der skal flyttes, er der ofte en stribe spørgsmål, der skal besvares. Hvilken flyttemand har det bedste ry og hvilken flyttemand har det ringeste? Kan man finde en faguddannet flyttemand i dit nabolag til en god pris? Hvad adskiller de fundne flyttemænd? Hvilke flyttemænd tilbyder præcis den assistance jeg vil have? Hvad er omkostningerne for en flytning? Dette er blot enkelte eksempler på spørgsmål der skal besvares, før du skal flytte

Det kan være svært at skulle overskue en flytning på egen hånd. Websiden Billig-flyttemand.dk er en gratis online service, som i samarbejde med Servicebyen A/S har udvalgt de fleste flyttemænd over hele landet ud fra en stribe kriterier som for eks. fleksibilitet, service og forsikring.

Alle disse flyttevirksomheder inviteres til at komme med tilbud på din flytning i Fredericia og de 3 firmaer, som reagerer hurtigst, kan nu få dine kontaktoplysninger og dermed fremsende tilbud eller komme med flere spørgsmål til opgaven forinden endeligt tilbud leveres.

Leder du efter opmagasinering af dine ejendele i en periode så tilbyder mange flyttefirmaer netop denne ydelse. Dit indbo bliver opbevaret på et lagerhotel i kølige, tørre lokaler med videoovervågning og alle ejendele er selvfølgelig forsikret. Hvis du har besluttet at pakke selv, skal du huske, at den tilknyttede forsikring kun gælder eksterne skader.

En flyttemand der har tid

Flyttemændene konkurrerer ikke udelukkende på pris men ligeledes på, om firmaerne har tid til at kunne præcis den dato som passer i dit tidsskema, om du kan låne flyttekasser etc. Indrøm det bare – at flytte tunge møbler og andre besværlige emner er bøvlet – det er tidskrævende og det kan i virkeligheden være farligt. Du kan kvæste rygsøjlen eller andre dele af din krop, hvis du selv går i gang med at flytte tunge emner. Der er også risiko for at du taber ejendele så de splindres i tusind stykker. Løsningen er naturligvis at finde en dygtig flyttemand, som er oplært i at flytte tunge ting og i at undgå at tabe ting. Så er han også, på grund af sin lange erfaring, væsentlig hurtigere end du er.

Til en mindre flytteopgave kommer der som oftest 2 mænd og 1 flyttevogn. Drejer det sig om større flytninger kan der bruges både flere flyttemænd og flere og større vogne. Vores godkendte samarbejdspartnere har flyttebiler til alle formål lige fra 7 til 97 kvadratmeter.

Husk at ved en flytning kan du også få 3 tilbud på gulvafslibning, maling, rengøring og så videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*