Catering – Find 3 gratis tilbud

catering 3 gratis tilbud
catering 3 gratis tilbud

Sådan kommer du i forbindelse med villige catering firmaer via Nemme-opskrifter.dk, som er en pålidelig cateringordningtjeneste. En servicebetonet cateringordning, hvor du får 3 cateringtilbud på alle arbejdsopgaver. Helt lavpraktisk hjælper Nemme-opskrifter.dk med at skabe en fleksibel forbindelse til 1. klasses cateringordningvirksomheder tæt på dig.

Det koster kun 10½ minut at oplyse om den aktuelle opgave i cateringordningformularen og sende den ind til nærmere ekspedition. Den danskejede side Nemme-opskrifter.dk er en pålidelig såvel som anerkendt internet cateringtjeneste, der hjertens gerne vil stå for at levere udmærkede catering tilbud på imponerende cateringarbejde. På to-tre dage får du forbindelse med de tre mest rutinerede cateringvirksomheder, som præsenterer deres super skarpe tilbud.

Catering – Find 3 gratis tilbud

Kvalificerede cateringfagfolk tilbyder assistance overalt tæt på dig. Vore partnere kappes om at levere det skønneste eksperttilbud og det betyder lavere priser. Indhent 3 overordentlig gode catering tilbud på under 48 timer.

Frugtsalat

Dette er en prøvet og sand klassiker. Det er allerede maj, og med sommeren lige rundt om hjørnet er en frugtsalat en forfriskende mulighed for de varme sommermåneder. Shopping med produkter til salg eller på landmandens marked kan hjælpe dig med at spare penge, mens du stadig leverer en solid frugtsalat. Prøv at købe vandmelon, honningdug, skiver bananer, mandarin appelsiner, blåbær, jordbær og hindbær. En bred vifte af frugter lyser op på bordet og sætter et smil på din gæsts ansigter. Druer er gode at bruge som base for enhver frugtsalat.

Taco Bar

En taco bar eller taco station går altid godt ud. Det giver dine gæster mulighed for at vælge de smag, de ønsker, i de mængder, de finder passende. Server tacos i buffet-stil og se den kulinariske kreativitet udfolde sig omkring dig. Nogle få vigtige ingredienser til en vellykket taco-bar inkluderer:

 • Proteiner: fint skåret kyllingebryst, bøf og krydret hakket oksekød.
 • Hårde og bløde tacoskaller. Hvis nogen har glutenintolerance, er der mange glutenfri muligheder for både hårde og bløde skaller.
 • Salsa. Hjemmelavet eller købt i butikken er lige så effektive.
 • Rømme og strimlet ost. Prøv at købe et par poser med forskellige smag af ost.
 • Strimlet salat. Dette bruges typisk som basis for enhver taco.
 • Guacamole. Hvem elsker ikke dette avocadobaserede opslag?

Der er et par andre påfyldninger, som du kan bruge afhængigt af dine smagspræferencer, såsom hakkede jalapeños, bananpeber, løg og hakkede urter som koriander.

Sluppy Joes

Dette er en god mulighed for fest mad på et budget. Afhængig af antallet af mennesker, der deltager i festen, skal du bruge denne opskrift til at planlægge i overensstemmelse hermed.

Hakket oksekød. Bland hver ingrediens i hver stor portion oksekød i en stor skål:

 • ½ kop løg (finhakket eller hakket)
 • En knivspids salt og peber
 • ¼ kop vand
 • 1/3 kop ketchup
 • 1 tsk Worcestershire sauce

Party Catering Boca Raton

Hvis du elsker at planlægge fester, men ikke har tid til at forberede maden til arrangementet, tilbyder Catering CC mange madvarer og menuer til enhver lejlighed. Se bare på vores hors d’oeuvres-side! Vi tilbyder nye ting på klassiske festfødevarer som guacamole deviled æg, oliven tapenade på crostini, mini hummerruller, vandmelon & prosciutto, kalkun BLT salatindpakninger med avocadocreme, baconindpakket rejer, mini oksekød empanadas og så meget mere!