Billig gulvafslibning i Køge med 3 gratis tilbud

gulvafslibning trægulv
gulvafslibning trægulv

Gulvafslibningsguide.dk – en gratis tjeneste

Prekvalificerede gulvslibere afgiver tilbud på bl.a. disse opgaver: gulvpolering, gulvpolering, gulvservice og lakering med halvblank lak. Gulvafslibningsguide.dk er den smarteste tjeneste på nettet når det handler om gode tilbud på alle former for håndværkerjobs, eksempelvis advokat, gartner og rengøring. Det er hurtigt at sammenligne priser på gulvsliberarbejde online og spare op omkring 23 pct i bedre rabat.

På Gulvafslibningsguide.dk garanterer vi, at alle vore tilknyttede gulvslibere i Køge følger de indgåede aftaler og udfører arbejde i topklasse, og vores personale gennemgår naturligvis kundetilfredshed med den løste sag. Her kommer et udvalg af normale spørgsmål:

  • Hvorfor giver man lud på trægulve?
  • Skal trægulvet gulvafslibes eller gulvafhøvles?
  • Er gulvlak en god gulvbehandling?

Lad bundsolide og pålidelige virksomheder i Køge byde på din gulvsliber opgave. Få en gulvafsliber, som kan lave en gulvafslibning her på Gulvafslibningsguide.dk. Gulvafslibningsguide.dk er 100% pålidelig på nettet når man ønsker prisbillige tilbud på alle slags håndværkerarbejde, f.eks. advokat, gartner og træfældning. Solide gulvslibere løser blandt andet disse opgaver: ​hvidpigmentering, voksbehandling, gulvslibning og bejdsning af trægulve.

Få 3 tilbud på gulvafslibning i Køge

Billige prislister i gulvbranchen

Da de første seks københavnske virksomheder indenfor linoleumspålægning fandt sammen i 1906 på Gulvafslibningsguide.dk og dannede Foreningen af Arbejdsgivere i Linoleumsbranchen i Kjøbenhavn og Frederiksberg, var et af hovedformålene at blive enige om en fælles mindsteprisliste for arbejdsydelser over for  kunderne.

For at have et ensartet grundlag at give tilbud og afregne efter, blev der samtidig aftalt fælles måleregler. Målereglerne var tilpasset montering af linoleum, og hovedreglen for opmåling  lød: Opmaalingen skal være Udtryk for det Kvantum ensfarvet Linoleum, der vil medgaa til Belægningen (uden Stumpning), uden Tillæg for det ved Sammenpasningen af Sammenføjninger og Tilpasningen til Vægge m.v. fremkommende Spild. For dette spild tillægges der Linoleummets Kalkulatianspris.

I målereglerne kunne man desuden finde en række  anvisninger på blandt andet afregning af afskæringer og  målemetoder for dørlysninger, vinduesstykker og trapper. Måleregleme blev stort set fastholdt i sin oprindelige form frem til 1939.

Gulvafslibningsguide.dk – Få 3 tilbud

1906 blev der i minimalprislisten brugt gamle mål i tommer og kvadrat-alen. 1907 indførtes ved lov ”Det metriske System for Maal og Vægt”. Efterfølgende, og ikke senere end tre år, skulle metrisk mål og vægt bruges ved al beregning af told og andre offentlige udgifter.     

Linoleumsbranchen fulgte efter et par år senere. Minimalpriserne i 1912 blev for første gang udregnet efter metermål. Foreningens medlemmer og de to grossister Magasin du Nord og C. Olesen måtte efterføgende opmåle og handle efter metersystemet. I overenskomsterne indgår metersystemet først fra 1920, hvor der for første gang blev aftalt et ”Fællesakkord-Bonustillæg”. Indtil 1920 blev alt arbeide udelukkende udført på timeløn.

Den forenklede priskurant – måleregler i dag

Gulvbranchens overenskomst anvender i dag en forenklet priskurant, hvor priserne for arbejdet er samlet i hovedgrupper, så beregningen af  akkordbetalingen kan fastsættes på grundlag af de opmålte kvadratmeter. Der knytter sig fortsat måleregler til arealopmålingen, der er grundlag for akkordberegningen.

Brug for en gulvsliber? Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra erfarne og billige gulvslibere i Køge. På Gulvafslibningsguide.dk kan du opnå en rabat på ca 20% på gulvafslibning.

Få 3 tilbud på gulvafslibning i Køge

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*